Barbecue

Barbecue

Vindt plaats op

Hierbij nodigen wij je je uit voor de traditionele Regio BBQ die gehouden zal worden op 13 september 2020 op onze eigen locatie in Amsterdam West.
 

Vanaf 13.00 uur zal het terrein open zijn om te boulderen, klimmen of misschien wil je nog een andere actie ondernemen.

Rond 17.00 uur steken we de BBQ aan.
 

Om de inkopen in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat je je aanmeld via de onderstaande groene aanmeldknop.

We willen kijken of we als afdeling Amsterdam weer wat actiever kunnen worden voor de jeugd. Hebben je kinderen interesse om een keer mee te gaan met een NKBV-activiteit in de Ardennen? Neem ze alvast mee naar de barbecue. We inventariseren de interesse - bij voldoende animo hopen we volgend jaar ook met de jeugd een keer naar de rotsen te kunnen.

Tussen 15:30 en 16:30 zorgen we dat er voldoende zekeraars zijn, zodat de kinderen zelfstandig kunnen klimmen op onze klimwand. Eerder komen mag natuurlijk ook.

Het adres is SPORTPARK Ookmeer Dr. Meurerlaan 9  (Hoek Troelstralaan - Dr. Meurerlaan) 1067 SM Osdorp, AMSTERDAM.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles corona-proof verloopt. Iedereen dient bij aankomst zijn handen te desinfecteren. We hanteren de 1,5 meter afstand-regel en er zullen voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn. Wil je gaan klimmen? Neem dan je eigen materialen mee. En je weet het: je bent van harte welkom, maar helaas niet als je verkoudheidsverschijnselen of koorts hebt.Mocht de weersverwachting niet zo goed zijn, dan zetten we een grote tent op. Het honk zelf blijft dicht, op de WC na.Ons volledige coronaprotocol wordt op diverse plaatsen op het terrein opgehangen.Zo kunnen we er met zijn allen toch gewoon een gezellige middag van maken! 

Aanmelden voor de barbecue via onderstaande link.