Wandeldag Strand

Wandeldag Strand

Vindt plaats op

Zondag 1 september staat de eerste wandeling gepland voor het wandelseizoen 2019 – 2020. Traditioneel is dit een wandeling door de duinen en langs het strand om dan eventueel de Noordzee in te duiken.

Begin juli werden we opgeschrikt door het trieste bericht dat Pieter Dirksz tijdens zijn vakantie in Italië aan een hartaanval overleden is. Inmiddels heeft in besloten kring de herdenkingsdienst plaats gevonden. Hier waren maar een beperkt aantal leden van de NKBV voor uitgenodigd.

We willen voordat we het nieuwe wandelseizoen starten eerst met elkaar samen komen om Pieter te herdenken en herinneringen met elkaar delen. Dit doen we bij het onze Regio klimmuur SPORTPARK Ookmeer Dr. Meurerlaan 9  (Hoek Troelstralaan - Dr. Meurerlaan) 

1067 SM Osdorp, Amsterdam-West.  "Onze locatie is te herkennen aan de grote betonnen klimwanden & kleinere klimwanden.". We starten om 11 uur.

Wat en hoe we het gaan doen moeten we nog over nadenken.

Na dit moment gaan we een wandeling vanaf de klimmuur maken door Osdorp, de Tuinen van West, Halfweg, wellicht Spaarnwoude, De Bretten. We moeten maar zien hoeveel kilometer we gaan lopen maar ik denk dat het bij elkaar een uur of twee lopen wordt. 

Neem in ieder geval eten en drank voor onderweg mee.

Deelname: Deelname aan een wandelactiviteit (dagwandeling dan wel wandelweekend) geschiedt onder eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer kan de voorloper niet aansprakelijk stellen voor enig letsel dan wel schade die bij een wandeling zou worden opgelopen.

Inlichtingen: De coördinatie van de wandelactiviteiten wordt verzorgd door de wandelcommissie: André Voskamp. Voor inlichtingen kan je mailen naar wandelen@nkbvamsterdam.nl

Kosten: Deelname aan de wandeling is gratis voor NKBV leden en niet leden.

Aanmelden: Via de onderstaande link op de website.