Wandeldag 't Gooi

Wandeldag 't Gooi

Vindt plaats op

De wandelingen in januari staan al enkele jaren in het teken van het verkennen van ’t Gooi. We doen dit onder leiding van een lid, die in ’t Gooi woont en de mooiste paadjes op haar duimpje kent. Ook dit jaar zal ze ons via een mooie route verrassende plekjes in ’t Gooi laten zien.

Waar we gaan lopen is op dit moment nog niet bekend. Zodra daar meer informatie over bekend is, zal het op de website vermeld worden. Maar we zullen wel starten in Weesp, Naarden Bussum, Bussen Zuid of wordt het verrassend een station in Almere?

De totale afstand van de wandeling zal, zoals gebruikelijk, rond de 22 km zijn.

Informatie: De dagwandelingen zijn meestal rond de 22 - 25 km en starten om 10.00. We proberen rond 1/2 vijf in een café de wandeling met een drankje af te sluiten, waarna de thuisreis (eventueel nog een 1/2 uurtje naar het station) aanvaard kan worden. Je bent dus een hele dag onder de pannen!

Deelname: Deelname aan een wandelactiviteit (dagwandeling dan wel wandelweekend) geschiedt onder eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer kan de voorloper niet aansprakelijk stellen voor enig letsel dan wel schade die bij een wandeling zou worden opgelopen.

Inlichtingen: De coördinatie van de wandelactiviteiten wordt verzorgd door de wandelcommissie: Theo Bosselaers en André Voskamp. Voor inlichtingen kan je mailen naar wandelen@nkbvamsterdam.nl

Kosten: Deelname aan de wandeling is gratis voor NKBV leden en niet leden.

Aanmelden: Via de onderstaande link op de website.