Wandelweekend Ardennen

Wandelweekend Ardennen

Vindt plaats op tot en met

Het traditionele wandelweekend wordt dit keer wederom in Arimont gehouden (Belgïe). We overnachten in het natuurvriendenhuis, wat geheel zelfverzorgend is. We zorgen zelf voor het ontbijt en het avondeten.

Schrijf je zo snel mogelijk in aangezien het aantal plaatsen beperkt is (maximaal 20).

 Ook eens meewandelen met de NKBV regio Amsterdam zie de onderstaande data en meld je aan.

Dagwandelingen 2017:

 Wandelweekenden 2017:

Wandelweekenden:
Zaterdag is het de bedoeling dat we een fikse wandeling maken (9.00 uur vertrekken en rond een uur of zes weer terug (meestal daarvoor nog in een café een lekkere borrel gebruiken) om ’s avonds voldaan te genieten van de Duitse kookkunst met een lekker glas wijn erbij (voor de liefhebber).

Zondag na het ontbijt maken we nog een lekkere wandeling tot ongeveer 15.00 – 16.00 uur. De middaglunch gebruiken we ergens in het bos dan wel in een leuk restaurantje onderweg.

We wandelen met elkaar in een tempo waarbij genieten van de natuur, cultuur en omgeving voorop staan. Regelmatig wordt er een pauze gehouden indien mogelijk in een horecagelegenheid. Neem wel voldoende drank / warm water en eten voor onderweg mee zodat we niet afhankelijk zijn van de horeca. Door regen en kou laten we ons niet van de paden verdrijven.

De kosten van dit prachtige arrangement bestaan uit de overnachtingkosten (ongeveer € 25 per nacht inclusief ontbijt), de reiskosten en de persoonlijke uitgaven voor lunches, appelgebak en koffie, drankjes en het avondeten. We verzamelen vrijdagavond in de jeugdherberg.

Deelname:
Deelname aan een wandelactiviteit (dagwandeling dan wel wandelweekend) geschiedt onder eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer kan de voorloper niet aansprakelijk stellen voor enig letsel dan wel schade die bij een wandeling zou worden opgelopen.

Inlichtingen:
De coördinatie van de wandelactiviteiten wordt verzorgd door de wandelcommissie: Pieter Dirksz en André Voskamp. Voor inlichtingen en opgave voor een activiteit kan je mailen naar wandelen@nkbvamsterdam.nl