Wandelweekend najaar

Wandelweekend najaar

Vindt plaats op

In verband met COVID 19 is het traditionele najaarsweekend wandelen geannuleerd. In plaats van een weekend gaan we wel zondag 25 oktober 2020 in de omgeving van Amsterdam wandelen met vooralsnog een beperkte groep. Reserveren is verplicht en het opvolgen van de RIVM richtlijnen ook. Informatie zal nog worden verspreid.

 

Informatie: De dagwandelingen zijn meestal rond de 22 - 25 km en starten om 10.00. We proberen rond 1/2 vijf in een café de wandeling met een drankje af te sluiten, waarna de thuisreis (eventueel nog een 1/2 uurtje naar het station) aanvaard kan worden. Je bent dus een hele dag onder de pannen!

Deelname: Deelname aan een wandelactiviteit (dagwandeling dan wel wandelweekend) geschiedt onder eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer kan de voorloper niet aansprakelijk stellen voor enig letsel dan wel schade die bij een wandeling zou worden opgelopen.

Inlichtingen: De coördinatie van de wandelactiviteiten wordt verzorgd door de wandelcommissie: Theo Bosselaers en André Voskamp. Voor inlichtingen kan je mailen naar wandelen@nkbvamsterdam.nl

Kosten: Deelname aan de wandeling is gratis voor NKBV leden en niet leden.

Aanmelden: Via de onderstaande link op de website.