Wandelweekend najaar

Wandelweekend najaar

Vindt plaats op tot en met

Ook dit najaar wordt er door de regio Amsterdam weer een wandelweekend georganiseerd.:

Dit keer gaan we naar de Voerstreek in België: St. Martens-Voeren (Voerstreek) Dit gebied ligt onder Zuid-Limburg (als je vanaf het dorpsplein in Noordbeek in zuidelijke richting de heuvel overloopt, dan kom je in St. Martens-Voeren uit) Vanaf Amsterdam is het 2.23 uur over de nieuwe A2 naar Maastricht.. Verder de A2 volgen richting Luik. Net voorbij de grenspost (Eijsden-Moelingen) uitrit 1 richting Moelingen (Mouland).en de baan rechtdoor blijven volgen door 's Gravenvoeren naar St. Martens-Voeren.

Net als voorgaande weekenden overnachten we in een jeugdherberg de Veurs:

Ook eens meewandelen met de NKBV regio Amsterdam zie de onderstaande data en meld je aan.

Dagwandelingen 2018:

Wandelweekenden 2018:

Informatie dagwandelingen:

De dagwandelingen zijn meestal rond de 22 - 25 km en starten om 10.00. We proberen rond 1/2 vijf in een café de wandeling met een drankje af te sluiten, waarna de thuisreis (eventueel nog een 1/2 uurtje naar het station) aanvaard kan worden. Je bent dus een hele dag onder de pannen!

Informatie wandelweekenden:

Zaterdag is het de bedoeling dat we een fikse wandeling maken (9.00 uur vertrekken en rond een uur of zes weer terug (meestal daarvoor nog in een café een lekkere borrel gebruiken) om ’s avonds voldaan te genieten van de Duitse kookkunst met een lekker glas wijn erbij (voor de liefhebber).

Zondag na het ontbijt maken we nog een lekkere wandeling tot ongeveer 15.00 – 16.00 uur. De middaglunch gebruiken we ergens in het bos dan wel in een leuk restaurantje onderweg.

We wandelen met elkaar in een tempo waarbij genieten van de natuur, cultuur en omgeving voorop staan. Regelmatig wordt er een pauze gehouden indien mogelijk in een horecagelegenheid. Neem wel voldoende drank / warm water en eten voor onderweg mee zodat we niet afhankelijk zijn van de horeca. Door regen en kou laten we ons niet van de paden verdrijven.

De kosten van dit prachtige arrangement bestaan uit de overnachtingkosten (ongeveer € 25 per nacht inclusief ontbijt), de reiskosten en de persoonlijke uitgaven voor lunches, appelgebak en koffie, drankjes en het avondeten. We verzamelen vrijdagavond in de jeugdherberg.

Deelname:
Deelname aan een wandelactiviteit (dagwandeling dan wel wandelweekend) geschiedt onder eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer kan de voorloper niet aansprakelijk stellen voor enig letsel dan wel schade die bij een wandeling zou worden opgelopen.

Inlichtingen:
De coördinatie van de wandelactiviteiten wordt verzorgd door de wandelcommissie: Pieter Dirksz en André Voskamp. Voor inlichtingen kan je mailen naar wandelen@nkbvamsterdam.nl

Kosten:
Deelname aan de wandeling is gratis voor NKBV leden en niet leden.

Aanmelden:
Via de onderstaande link op de website of André Voskamp (020) 679 75 45 e-mail: André Voskamp  dan wel bij Pieter Dirksz tel: (020) 694 40 34 e-mail: Pieter Dirksz