Workshop: Grammenjagen

Workshop: Grammenjagen

Vindt plaats op

De NOCNSF heeft alle nederlandse sportverenigingen opgeroepen alle verenigingsactiviteiten te staken tot minimaal 1 september. De NKBV heeft ons gevraagd dat advies op te volgen

Materiaalkeuze: lichtgewicht of comfort?

Heb je tijdens een lange tocht wel eens die veel te zware rugzak vervloekt? Of in de Bever gestaan en je afgevraagd of die lichtgewicht spullen nu echt die hoge prijs waard zijn? Dan is dit de workshop voor jou!

Kom naar deze workshop met alles wat je mee zou nemen op een tocht met 2 overnachtingen, zowel qua kleding als in je rugzak. Samen met de andere deelnemers en dè grammenjager van de NKBV regio Amsterdam bespreek je de voors en tegens van de verschillende materialen en kijk of ze bij jou passen. Of je nou tijdens je tocht kampeert, een bivak maakt of een huttentocht loopt, iedereen kan iets uit deze workshop halen. 

Maar pas op: deze workshop heeft de neiging om tot hoge uitgaven in jouw favoriete outdoor shop te leiden ;).

De workshop wordt gehouden van 19.30 - 22.00 uur. op onze lokatie bij de regio NKBV klimmuur Amsterdam Sportpark Ookmeer Dr. Meurerlaan 9 (Hoek Troelstralaan - Dr. Meurerlaan) 1067 SM Osdorp, Amsterdam.

Kosten voor de workshop bedragen €10,00 voor NKBV leden, voor niet leden € 15,00 te voldoen bij het aanmelden via de website.

Voor vragen of meer informatie email naar: workshops@nkbvamsterdam.nl

Voor een overzicht van alle bergwandel workshops zie de algemene informatiepagina.