ASAC Open Amsterdam 22 juni 2019

ASAC Open Amsterdam 22 juni 2019

Op 22 juni organiseert de Amsterdamse Studenten Alpine Club zijn jaarlijkse Open Kampioenschappen; de ASAC Open. Deze gezellige wedstrijd, geschikt voor klimmers van alle niveaus zal worden gehouden in het Universitair Sport Centrum in Amsterdam-Oost. Dit jaar zijn er fantastische prijzen te winnen van onder andere: La Sportiva, Bergen Magazine en Mantle Climbing. Naast het klimmen zijn er ook nog diverse side-events om de klimspieren warm te houden. Check voor meer informatie én de inschrijvingen onze Facebookpagina

Het is zover: de inschrijvingen gaan open! Wil jij meedoen met de Asac Open Clubkampioenschappen, vul dan snel onderstaand formulier in: https://forms.gle/Cxu2urr6NVbsCC5U9.

De praktische informatie:

De datum is 22 juni. De dag zal van start gaan om 10 uur. De finales zullen beginnen rond 4 uur en om half 7 is het klimmen afgelopen maar kan wie wil nog nagenieten in het zonnetje bij het boulderblok of in de Oerknal met avondeten. Er zal een makkelijke en een moeilijke categorie zijn, waarin je wordt ingedeeld naargelang je klimniveau. Ben je toch onzeker over je kans om een van de prijzen te winnen? Dan zijn er altijd nog de side-events waarin je kan uitblinken! Of je nou komt om je medesaccers te overtreffen met je klimkunsten, jezelf uit te dagen hoger te eindigen dan vorig jaar of om gewoon een hele dag gezellig te klimmen en te chillen - schrijf je snel in voor de Asac Open!

De kosten zijn als volgt:

Alleen klimmen - 9 euro
Klimmen en avondeten - 12,50
Alleen avondeten - 7,50

Adres: USC Universum Science Park 306, 1098 XH Amsterdam

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in! Ook wel zo fijn voor de routebouwers. De inschrijfdeadline is 8 juni. Hopelijk tot dan:)