Inspiratie op de regio Rutsch 2017!

Inspiratie op de regio Rutsch 2017!

Voor elk wat wils op de Regio Rutsch!

Er werd enthousiast geklommen in de Oerknal door 15-20 klimmers, jong en oud.

Marcel van Lienden maakte het publiek enthousiast voor sneeuwwandelen met winterschoenen. Marcel is International Mountainleader . Hij organiseert winterschoentochten met zijn bedrijf North66.

Myra de Rooy hield een indrukwekkende presentatie over de eerste expeditie door Nederlandse vrouwen in de Himalaya.Met pakkende beelden werd de expeditie opnieuw beleefd. Mooi dat twee klimgenoten ook aanwezig waren. Het publiek maakte kennis met hen en sprak met bewondering over hun prestaties.

En Edwin ter Velde presenteerde zijn droom: "Zero waste" naar de zuidpunt van Antartica. Dat leverde vragen en gesprek op, over haalbaarheid en perspectief. We blijven Edwin volgen op zijn voortgang.

Tussendoor was er het inspiratiecafe. Leden van NKBV Amsterdam waren beschikbaar voor vragen over thema’s als een trekking door Nepal, over Tibet, off-piste skiën, expedities. Door het volle programma kwam dit onderdeel wat minder uit de verf. Maar een leuke opzet dat navolging verdient, misschien in ons eigen honk.

Een enthousiast bezochte middag. Sportklimmers maakten goed gebruik van de klimmogelijkheden in de Oerknal. We gaan weer enthousiast aan de gang voor een interessante Regio Rutsch in 2018!