Terugblik op de klus- en barbecue dag

Vorige
Zondag 18 September: Het was weer tijd om bij te praten en de handen uit de mouwen te steken tijdens onze jaarlijkse Klusdag & Barbecue op het honk.

Door een gezellige groep NKBV-ers regio Amsterdam werd een groot aantal klussen aangepakt: houtsnippers aanvullen bij de klimmuur, groot onderhoud aan de boulder wanden (grepen eraf, schoon spuiten, wanden kuisen, en een verse laag verf), onkruid wieden, ventilatie gat voor de container maken, tegelpad schoonborstelen, algaanslag bij ramen honk verwijderen, etc. Ondertussen besteedde de BBQ crew tijd aan het voorbereiden van de vegetarische BBQ, die is inmiddels een begrip!

Na het verwijderen van de verfspetters en het opruimen van de klusspullen kwam de BBQ op volle gang. Een mooie gelegenheid voor bestuur, instructeurs en organisatoren om activiteiten te evalueren, even bij te praten, mensen aan elkaar voor te stellen en plannen te maken voor de nieuwe jaarkalender. Er was ook weer een aantal NKBV regio Amsterdam leden voor de eerste keer aanwezig. Heel fijn dat ze meteen een actieve bijdrage hebben gegeven en zo een indruk hebben gekregen van het reilen en zeilen van onze regio.

Bijzonder veel dank voor de organisatoren van de klusmiddag en het BBQ team. Het was een zeer geslaagde middag waar veel is bijgepraat én we konden proosten op het komende actieve seizoen! We hebben er zin in!