NKBV Regio-Amsterdam

Als NKBV-lid ondersteun je het onderhoud aan paden, routes en hutten in de Alpen en Pyreneeën doordat de NKBV jaarlijks € 400.000,- bijdraagt aan het zogenaamde Gegenrechtfonds. In ruil daarvoor ontvang je tot 50% korting op je overnachting in meer dan 1200 berghutten in deze gebieden. 
Ga je in de zomer naar de bergen, check dan nog even goed of je wel voldoende verzekerd bent. Veel Nederlanders realiseren zich niet dat ze tijdens een bergwandeling vaak onverzekerd zijn, omdat hun reisverzekering geen bergwandeltochten op ongebaande paden dekt. Daarnaast helpt de NKBV jou om op een goede en veilige manier de bergsport te beoefenen met workshops, cursussen en reizen, maar ook met actueel veiligheids- en materiaal advies. 

NKBV regio Amsterdam organiseert allerlei leuke en leerzame bergsport cursussen en activiteiten. Wil jij een keertje kennismaken met bergwandelen, rotsklimmen of alpiene tochten. dan kun je bij ons terecht. Ook gevorderde bergsporter die een volgende stap in zijn bergsport-carriére wil zetten is bij ons aan het goede adres. De regio heeft ten doel klim- en bergsportactiviteiten voor en door leden van de regio te organiseren. We organiseren o.a. cursussen, wandel- en klimweekenden, lezingen en wekelijkse klimavonden. Jaarlijks staan er tal van bergsportactiviteiten op de agenda. welke activiteiten ga jij dit jaar met ons ondernemen?

Algemene contactgegevens NKBV Regio Amsterdam